Wijzigingsblad ‘Meterruimten en bouwkundige voorzieningen in
Javascript is uitgeschakeld

Wijzigingsblad ‘Meterruimten en bouwkundige voorzieningen in woningen’ voor commentaar

Geplaatst: 05-06-2018
Wijzigingsblad ‘Meterruimten en bouwkundige voorzieningen in woningen’ voor commentaar

Het ontwerp van het wijzigingsblad van NEN 2768:2016 is gepubliceerd en staat open voor commentaar. Deze norm gaat in op de meterruimten en bouwkundige voorzieningen in woningen. Het wijzigingsblad op NEN 2768:2016 bevat enkele wijzigingen ter verduidelijking en verbetering van het gebruik. Belanghebbenden kunnen tot 1 augustus commentaar leveren.

Wijzigingen

Het wijzigingsbladontwerp bevat wijzigingen van de tekst van NEN 2768:2016. De volgende aspecten zijn veranderd ten opzichte van de vorige editie van NEN 2768:

- De ruimte reservering voor gas in de meterruimte heeft een kleine aanpassing gekregen t.b.v. de werkbaarheid in de praktijk.
- De indeling van de meterruimte op de begane grond bij hoogbouw is toegevoegd.
- Voorbeelden van invoerwijzen zijn in de verschillende hoofdstukken toegevoegd.
- Tabel A.1 heeft een correctie ondergaan.

Dit normontwerp is opgesteld door de normcommissie ‘Meterruimten’.

Commentaar leveren

Op de website www.normontwerpen.nen.nl is het wijzigingsblad ontwerp voor NEN 2768:2016 gepubliceerd ter commentaar. Tot 1 augustus 2018 kunnen belanghebbenden hun reactie geven.

Meer informatie

Voor informatie over deze norm(en) of over het normalisatieproces: Rob Kotte, Secretaris normcommissie ‘Meterruimten’, telefoon 015 2 690 324 of e-mail bi@nen.nl.

Meepraten over de inhoud van normen

Wilt u als belanghebbende partij meepraten over de ontwikkeling van normen op dit gebied? De normcommissie ‘Meterruimten’ houdt zich bezig met meterruimten en de bijbehorende bouwkundige voorzieningen voor leidingaanleg ten behoeve van centrale schakel-, verdeel- en meetapparatuur. Stuur voor deelname aan of meer informatie over deze commissie een mail naar bi@nen.nl.

Lees het bericht op nen.nl

Overig bouwtechnieknieuws

 

Onze partners

  • Hakron
  • Halfen
  • Carlisle Construction Materials
  • Kawneer
  • Heembeton
  • Therminon
  • Wilms
Sluit deze advertentie